MANSIKKASESONKI LOPPUU NYT!!

MANSIKAT ITSEPOIMIEN VAIN 4,90€ / KG!!!

Olemme avoinna enää tänään keskiviikkona 19.7.

 klo 8.00 – 17.00!

 

Otathan mukaan mieluiten omat poiminta-astiat! Se nopeuttaa palvelua. 

 

Mansikkatäysmehua 6,50€ / 0,5 litran pullo tai 18€ / 3 pulloa.  Löytyy myös tosi hyvänmakuinen sokeriton mehu! 

Valmiiksi poimittua mansikkaa ei ole enää myynnissä. 

 

 
 

TURVALLINEN JA SUJUVA MANSIKAN ITSEPOIMINTA JA TOIMINTA MANSIKKATILALLA

Tervetuloa mansikan itsepoimintatilalle! Ota mukaan kotoa omat poiminta-astiat.  Meillä ei ole enää käytössä lainattavia poiminta-astioita hygieniasyistä. Voit myös ostaa meiltä omaksi mansikkaämpärin (3,00 €) tai pahvilaatikon (1€). Jokaisen myyntikatoksen yhteydessä on käsienpesupiste, jossa on vettä, saippuaa, käsipaperia ja käsienpesuohje. Pellolla jaamme asiakkaat riveille huomioiden turvavälit. Otathan sinäkin huomioon turvallisen etäisyyden muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan. Kannattaa ottaa mukaan parit erilaiset kengät, koska pellolla saattaa joinakin päivinä tarvita esimerkiksi kumisaappaita. Ota mukaasi päähine ja vesipullo. Eväitä on kiva syödä mansikanpoiminnan lomassa. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita mansikkapellolle nauttimaan kesäpäivistä ja makoisista mansikoista! Pidäthän kuitenkin huolta, että lapset eivät juokse mansikkapellolla rivivälissä, koska mansikat tallaantuvat helposti. Noudatathan muutenkin rivioppaamme ohjeita pellolla.

Mansikoita saa maistella muutaman pellolla poimittaessa, mutta pelkästään syömään tuleminen on ehdottomasti kiellettyä. Jokaisella, joka menee pellolle, on oltava oma poiminta-astia, johon mansikoita poimitaan. Emme ole halunneet laittaa pellolle pääsyyn mitään “pääsymaksua”, vaan kaikki ovat tervetulleita. Heti poiminnan jälkeen tullaan myyntipaikalle ja maksetaan mansikat. Kaikki poimitut mansikat on maksettava, eikä niitä saa kaataa maahan, tai alkaa syömään ennen maksamista.  Kerää rivistä kaikki kypsät mansikat pois, myös pienemmät. Ne ovat makeimpia!

Maksuvälineenä meillä käy käteinen ja kortti. Tervetuloa Marjatila Juhmoon ja Myllykylän Mansikkaan perheen ja ystävien kanssa nauttimaan kesän parhaasta herkusta ja upeista, suomalaisista kesäpäivistä!

T