Mansikoiden itsepoiminta on alkanut!  Mansikat itsepoimien 6,90€ / kg

 Pääsato kypsyy ensi viikolla.

Olemme auki seuraavasti:

 

TÄNÄÄN PERJANTAINA 21.6. KAIKKI PÄIVÄN ALUEET ON JO POIMITTU LOPPUUN.

 

Juhannusviikonlopun aukiolo:  la 22.6. ja su 23.6. ALKAEN KLO 9.00,  niin pitkään, kuin rivejä riittää. Kannattaa tulla ajoissa!

Seuraa meitä somessa, niin saat mansikkainfot ensimmäisenä! Ilmoitamme Facebookissa päivittäisestä aukioloajan pituudesta ja rivien riittävyydestä.

 

Olemme avoinna joka päivä alkaen klo 9.00

 

 Lämpimien säiden vuoksi sesonki on viime vuotta aikaisemmassa. Kaudesta on tulossa LYHYT, joten tulethan ajoissa poimimaan!!  Tänä viimeisenä kesänä meillä on vain mansikan itsepoimintaa. Meillä ei ole myynnissä valmiiksi poimittua mansikkaa, eikä mehua. Herneitä ei myöskään ole poimittavana kuivan alkukesän vuoksi. Marjatila Juhmo lopettaa toimintansa kauden 2024 jälkeen. 

Tule fiilistelemään meidän kanssa yhdessä Juhmon viimeistä kesää!

 

 

TURVALLINEN JA SUJUVA MANSIKAN ITSEPOIMINTA JA TOIMINTA MANSIKKATILALLA

Tervetuloa mansikan itsepoimintatilalle! Ota mukaan kotoa omat poiminta-astiat.  Meillä ei ole enää käytössä lainattavia poiminta-astioita hygieniasyistä. Voit myös ostaa meiltä omaksi mansikkaämpärin (3,00 €) tai pahvilaatikon (1€). Jokaisen myyntikatoksen yhteydessä on käsienpesupiste, jossa on vettä, saippuaa ja käsipaperia. Pellolla jaamme asiakkaat riveille huomioiden turvavälit. Otathan sinäkin huomioon turvallisen etäisyyden muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan. Kannattaa ottaa mukaan parit erilaiset kengät, koska pellolla saattaa joinakin päivinä tarvita esimerkiksi kumisaappaita. Ota mukaasi päähine ja vesipullo. Eväitä on kiva syödä mansikanpoiminnan lomassa. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita mansikkapellolle nauttimaan kesäpäivistä ja makoisista mansikoista! Pidäthän kuitenkin huolta, että lapset eivät juokse mansikkapellolla rivivälissä, koska mansikat tallaantuvat helposti. Mansikkariveille ei saa viedä lastenvaunuja.  Noudatathan muutenkin rivioppaamme ohjeita pellolla.

Mansikoita saa maistella muutaman pellolla poimittaessa, mutta pelkästään syömään tuleminen on ehdottomasti kiellettyä. Jokaisella, joka menee pellolle, on oltava oma poiminta-astia, johon mansikoita poimitaan. Emme ole halunneet laittaa ainakaan vielä pellolle pääsyyn mitään “pääsymaksua”, vaan kaikki ovat tervetulleita. Heti poiminnan jälkeen tullaan myyntipaikalle ja maksetaan mansikat. Kaikki poimitut mansikat on maksettava, eikä niitä saa kaataa maahan, tai alkaa syömään ennen maksamista.  Kerää rivistä kaikki kypsät mansikat pois, myös pienemmät. Ne ovat makeimpia!

Maksuvälineenä meillä käy käteinen ja kortti. Tervetuloa Marjatila Juhmoon perheen ja ystävien kanssa nauttimaan kesän parhaasta herkusta ja upeista, suomalaisista kesäpäivistä!

WELCOME TO THE SELF –PICKING STRAWBERRY FARM!

We ask you kindly, that you understand, that this is a self-picking farm. You are allowed to go to the field, if you have a bucket and you are harvesting. GOING TO THE FIELD JUST TO EAT THE STRAWBERRIES IS NOT ALLOWED! You need to pay for all the berries you have collected. You are not allowed to eat them before paying, or throw the berries to the ground.  Big groups are not allowed to go to the field, unless everyone has a bucket or basket. Kids are not allowed to run on the field. Always listen to our staff´s regulations.