Nähdään kesällä 2024 mansikan itsepoiminnassa! Kesällä 2024 meillä ei tule olemaan myynnissä valmiiksi poimittua mansikkaa, vaan kaikki pellot säästetään itsepoimijoille.

 

 
 

TURVALLINEN JA SUJUVA MANSIKAN ITSEPOIMINTA JA TOIMINTA MANSIKKATILALLA

Tervetuloa mansikan itsepoimintatilalle! Ota mukaan kotoa omat poiminta-astiat.  Meillä ei ole enää käytössä lainattavia poiminta-astioita hygieniasyistä. Voit myös ostaa meiltä omaksi mansikkaämpärin (3,00 €) tai pahvilaatikon (1€). Jokaisen myyntikatoksen yhteydessä on käsienpesupiste, jossa on vettä, saippuaa, käsipaperia ja käsienpesuohje. Pellolla jaamme asiakkaat riveille huomioiden turvavälit. Otathan sinäkin huomioon turvallisen etäisyyden muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan. Kannattaa ottaa mukaan parit erilaiset kengät, koska pellolla saattaa joinakin päivinä tarvita esimerkiksi kumisaappaita. Ota mukaasi päähine ja vesipullo. Eväitä on kiva syödä mansikanpoiminnan lomassa. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita mansikkapellolle nauttimaan kesäpäivistä ja makoisista mansikoista! Pidäthän kuitenkin huolta, että lapset eivät juokse mansikkapellolla rivivälissä, koska mansikat tallaantuvat helposti. Noudatathan muutenkin rivioppaamme ohjeita pellolla.

Mansikoita saa maistella muutaman pellolla poimittaessa, mutta pelkästään syömään tuleminen on ehdottomasti kiellettyä. Jokaisella, joka menee pellolle, on oltava oma poiminta-astia, johon mansikoita poimitaan. Emme ole halunneet laittaa pellolle pääsyyn mitään “pääsymaksua”, vaan kaikki ovat tervetulleita. Heti poiminnan jälkeen tullaan myyntipaikalle ja maksetaan mansikat. Kaikki poimitut mansikat on maksettava, eikä niitä saa kaataa maahan, tai alkaa syömään ennen maksamista.  Kerää rivistä kaikki kypsät mansikat pois, myös pienemmät. Ne ovat makeimpia!

Maksuvälineenä meillä käy käteinen ja kortti. Tervetuloa Marjatila Juhmoon perheen ja ystävien kanssa nauttimaan kesän parhaasta herkusta ja upeista, suomalaisista kesäpäivistä!